Despre Noi

Facem mai accesibil transferul către aeroport!

Din zona de vest a țării este un trafic intens către aeroportul din Budapesta, în special pentru curse mai lungi. De aceea, nevoia unui transfer prompt, fiabil, sigur și, nu în ultimul rând confortabil este una esențială pentru călătorii din zonă. Tocmai de aceea am introdus în lista noastră de servicii, ca unul dintre serviciile principale, transferul către și dinspre aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta.

Firma noastră propune clienților din zona de vest alternative de transport avantajoase, atât pe rutele pe care operăm în mod curent, cât și pe rute la solicitarea clientului. Pentru grupuri, propunem un serviciu de închiriere a mașinii cu șofer pentru traseul național sau european dorit de client.

Ne bazăm pe experiența șoferilor noștri pentru o siguranță deplină în timpul călătoriei, dar și pentru a maximiza eficiența serviciilor oferite prin respectarea orarului de deplasare, astfel încât pasagerii noștri să ajungă la destinație în cele mai bune condiții. Experiența șoferilor noștri este atestată prin miile de orele de condus, în condițiile impuse de reglementările în vigoare în domeniul transportului de persoane, pe rute naționale și europene.

Un serviciu de transport se bazează pe profesionalismul șoferilor care îl operează, dar și pe mașinile fiabile. Operăm cu mașini noi a căror verificare tehnică o facem periodic în service-uri autorizate tocmai pentru a ne asigura că plecăm în fiecare cursă cu o mașină impecabilă din punct de vedere tehnic. De asemenea, cosmetica auto este un aspect esențial al pregătirii mașinii pentru cursă. Un interior curat oferă o atmosferă plăcută în timpul călătoriei, transformând-o într-o experiență plăcută și odihnitoare.

Dorim să devenim o alternativă atractivă pe piața transportului de persoane din zona de vest, atât pe nișa serviciilor de transfer către și dinspre aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, cât și pe segmentul tururilor private, excursii școlare, închirieri mașini cu șofer pentru circuite personalizate în țară și în Europa.

Bineînțeles, deținem toate atestatele și autorizațiile necesare pentru serviciile de transport pe care le oferim, iar șoferii noștri au cunoștințele tehnice și abilitățile practice pentru asigurarea unui serviciu la cele mai înalte standarde de calitate.

Respectăm timpul pasagerilor noștri. De aceea ne străduim să optimizăm timpii traseelor curente astfel încât să reușim să ajungem întotdeauna în cel mai bun interval. Îmbunătățirea performanțelor este o prioritate, de aceea căutăm în permanență să învățăm și să identificăm soluții tehnice care să ne ajute să ne creștem nivelul de servicii oferit sau să aducem un beneficiu suplimentar pasagerului, un plus de valoare prin care să ne diferențiem pe piața concurențială a serviciilor de transport din vestul țării.

Formular Rezervare Rapida