Transfer Aeroport Belgrad

Este propunerea pe care o facem pasagerilor din zona de vest a țării care au ales serviciile companiilor aeriene care operează pe aeroporturile din Budapesta, Viena și Belgrad. Efectuăm curse înspre și dinspre aeroport pentru cele mai populare zboruri înspre și dinspre cele trei aeroporturi. Pentru a beneficia de un transfer prompt, sigur și confortabil, fă o rezervare, iar șoferul te va prelua de acasă la timp.

Avantajele pe care le oferim:

Metodă extrem de simplă de rezervare. Am eliminat formalitățile pentru ca pasagerii noștri să poată afla în cel mai scurt timp disponibilitatea pentru coordonatele pe care le solicită.
Preluare și debarcare la adresa dorită. Preluam pasagerii de la adresa indicată, iar la întoarcere șoferul va face debarcarea la adresa indicată de fiecare pasager.

Acoperire pe toată zona de vest.
Operăm în Timișoara, Lugoj, Caransebeș, Reșița.

Flexibilitate. În funcție de solicitări putem extinde acoperirea, chiar și la distanțe de peste 200 de kilometri față de Timișoara.
Planuri tarifare avantajoase.  Optimizăm în permanență costurile, astfel închiriat să venim cu propuneri tarifare competitive.

Formular Rezervare Rapida